Hoe voeg ik een campagne toe?

Na registratie is het mogelijk om zelf creatief werk toe te voegen aan Adfobase. Gebruik hiervoor de link 'upload je eigen campagne', rechts bovenaan deze website. Vul vervolgens het online formulier in. Een campagne moet minimaal 1 (hoofd)afbeelding bevatten, met een grootte van minimaal 732x550 pixels. Daarnaast kunt u aanvullen met video en overige campagnebeelden.

Hoe word ik beheerder van een bureauprofiel?

Het is mogelijk om zelf een bureauprofiel aan te maken, of een bestaande aan te passen/aan te vullen. Hiertoe logt u in met je bestaande Adformatie-account, of u registreert zich op deze site, door in de bovenste balk op Registreren te klikken.

Vervolgens klikt u in de bovenste balk van deze site op de knop Bureau portfolio aanmaken, en vult het online formulier in. Op uw eigen dashboard kunt u zien welke aanpassingen en aanvullingen u heeft gemaakt.

Voor wie is Adfobase bedoeld?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in creatief werk. Daarnaast iedereen die op zoek is naar een relevant bureau, en gegevens/campagnemateriaal zoekt van Nederlandse merken en adverteerders. Op Adfobase vind je de grootste collectie Nederlands campagnemateriaal, de gegevens van meer dan 1000 bureaus, binnenkort uitgebreid met info over de top700-adverteerders.

Wat is Adfobase?

AdfoBase.nl is de nieuwe creative directory van Adformatie. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het beste Nederlandse creatieve werk, de makers en opdrachtgevers. De base bevat gegevens over onder andere campagnes, adverteerders, cases en bureaus en linkt de data aan elkaar. Creatieven en bureaus kunnen zelf hun werk toevoegen en modereren.

Abonneren op RSS - Veelgestelde vragen