Wednesday Night Skate

Bureau:SportVibes
Merk:WEDNESDAY NIGHT SKATE
Adverteerder:Johnny Doodle
Jaar:1999
Branche:Sport
Medium:Event
De Wednesday Night Skate is al jarenlang een begrip in Rotterdam en omstreken en is wel eens vergeleken met een urban flasmob. En dat is het eigenlijk ook. Duizenden skaters veroveren namelijk op vijf woensdagavonden in de zomer de straten van Rotterdam, met zijn allen tegelijk. De start (19.30 uur) en de finish (21.00 uur) van deze skatetocht is bij het Stadhuisplein en de route – van ongeveer twaalf kilometer – gaat dwars door het centrum van de stad. De skatetocht heeft al meer dan tien edities plaatsgevonden, waarbij altijd wordt samengewerkt met de gemeente Rotterdam, sponsoren, leveranciers en heel veel trouwe vrijwilligers. Dit event organiseren we al die jaren voor eigen rekening en risico. We zorgen voor marketing & communicatie, sponsoring, vergunningen, productie, verkeersafsluitingen, een uitgebreide campagne: online en offline en nog veel meer. We doen er alles aan om deze gratis skatetocht zo goed, veilig maar vooral ook zo leuk mogelijk te laten zijn.

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Grootste Skate event van de Benelux organiseren om Rotterdammers in beweging te brengen en de mooiste plekjes van de stad te laten zien

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?