Radio 538

Merk:Radio 538
Adverteerder:Radio 538
Jaar:2007
Branche:Media
Twee weken lang is Nederland in de ban van de jacht op Mister X. Wie Mister X vindt, wint een groot bedrag. Blijft hij onontdekt, dan mag hij het geld zelf houden. Om de luistercijfers te laten stijgen, bedenken Radio 538 en S-W-H de 53J8. Luisteraars krijgen via het radiostation zelf en via televisie en internet hints hoe Mister X eruitziet en waar hij zich bevindt. Uiteindelijk wordt het hoogste bedrag ooit op de radio uitgekeerd: 50.000 euro. Een week v??r de jacht worden tv-commercials uitgezonden waarin de actie wordt aangekondigd. De twee weken daarna is de jacht geopend. De actie krijgt veel free publicity en de samenwerking met nummerinformatie 1888 zorgt ervoor dat de campagne met relatief weinig geld gemaakt kan worden.

Credits

Account Management:Marjan Tijsen, Mark Aink
Creatie:Lode Schaeffer, Rogier Mahieu, Marcel Frensch, Floris van den Elshout, Joris Kang'eri, Niels Hoogland, Taco Vinkeles
Producer:Yvonne Knook
Regisseur:Steffen Haars

Doelstellingen

Op dit moment is de doelstelling van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de doelstelling van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?