PLUS Kerst

Bureau:Foque
Merk:Plus
Adverteerder:Plus
Jaar:2019
Branche:Retail
Medium:Social media, Video
Kraamafdeling decor voor kerstdiner Het is misschien wel de mooiste reden om het kerstdiner over te moeten slaan: je hebt net de nieuwste telg in de familie verwelkomd. Elk jaar is dit bij zo’n 1.200 gezinnen het geval. De supermarkt heeft op de kraamafdeling enkele gezinnen op hun eigen kamer met een persoonlijk kerstdiner weten te verrassen. Waardoor zij alsnog samen hebben kunnen genieten van hun kerstkindje én kerstdiner. Ook de verpleegkundigen mochten een hapje mee eten. Met dit initiatief heeft PLUS hun kerstcommercial tot leven gebracht.

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

PLUS heeft op kerstavond gezinnen die dachten hun kerstdiner te moeten missen op een bijzondere manier verrast. In Geboortecentrum FAM van het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg hebben zij voor kers(t)verse ouders een heerlijk kerstdiner verzorgd. Zo hebben enkele van deze gezinnen onverwacht tóch samen kunnen genieten van een kerstdiner, speciaal voor hen klaargemaakt door een chef-kok.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?