Nyenrode WeChat Promotion & Weibo Marketing

Bureau:NextportChina
Merk:Nyenrode Business Universiteit
Adverteerder:Nyenrode Business Universiteit
Jaar:2018
Branche:Onderwijs & opleidingen
Medium:Mobile, Online display, Social media, Website
Nyenrode Business University (NBU) is een Nederlandse business school en één van de vier particuliere universiteiten in Nederland. NextportChina ondersteunt Nyenrode met de promotie via de twee populairste social media kanalen in China: Sina Weibo en WeChat. NextportChina ondersteunt Nyenrode met de promotie van de universiteit via Sina Weibo en WeChat. Namens de universiteit beheren wij hun Sina Weibo-account en zijn wij verantwoordelijk voor het creëren van inhoud en klantenservice. Daarnaast helpen we NBU ook met het promoten van hun offline evenementen, hun bezoeken aan China en het uitvoeren van promotieactiviteiten op belangrijke Chinese 'Study Abroad'-fora. De Sina Weibo en WeChat promotie heeft geresulteerd in een sterke online aanwezigheid van NBU in China. Een toenemend aantal Chinese studenten, die via Weibo, WeChat of andere Chinese online kanalen over de universiteit hebben gehoord, heeft zich aangemeld voor één van NBU's MBA-programma's.

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Nyenrode Business University hoopt inschrijvingen vanuit China te bevorderen, om zo bij te dragen aan de diversiteit van de studentenpopulatie van de universiteit. Aangezien meer en meer Chinese toekomstige studenten (en hun ouders) vertrouwen op online bronnen bij het selecteren van een buitenlandse universiteit, is het belangrijk voor Nederlandse onderwijsinstellingen om hun online aanwezigheid op het Chinese internet te verbeteren. Omdat het digitale landschap van China aanzienlijk verschilt van het Westen, vond de universiteit het moeilijk om zelf een degelijke (online) promotiestrategie voor de Chinese markt ontwikkelen. NBU vond in ons een professionele partner die hen kan helpen bij het opzetten van de juiste Chinese online kanalen en hen kan helpen bij het benutten van deze kanalen.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?