Max Rental

Merk:Max Rental
Adverteerder:Edwin
Jaar:2018
Branche:Bouw, wonen & vastgoed
Medium:Website
Max Rental van Drs. Esther Dekker is een verhuur makelaar in Rotterdam en onderdeel van Max Property Group. Als huurder kunt u bij Max Rental terecht voor een goedkope of betaalbare huurwoning. Drs. Esther Dekker is VBO makelaar en huurt, verhuurt woningen en appartementen in Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk, Charlois, IJsselmonde, Vlaardingen en Spijkenisse. Max Property Group richt zich op de professionele vastgoed belegger waarbij aankoop van vastgoed , verhuur en beheer van huurwoningen snel en professioneel geregeld wordt. Wilt u uw vastgoed registeren op de blockchain? Dan verwijzen wij u graag door naar Dominium. Bent u een vastgoedbelegger en op zoek naar een goede belegging in vastgoed in Rotterdam? Dan helpt Drs. Esther Dekker u graag aan de juiste vastgoedbelegging met een hoog rendement. 

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Rotterdam is een wereldse woonstad. Met woningen in de wolken, aan het water of bij het weiland. In rustige buurten met veel groen, in gevarieerde stadswijken vol leven én in de bruisende binnenstad. Max Property Rentals is de grootste woning verhuur makelaar van Rotterdam en beschikt over honderden huurwoningen welke direct beschikbaar zijn . Het is een stad met zo veel verschillende woonmilieus dat iedereen er kan aarden. Welke leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond iemand ook heeft.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?