Life & Leisure - Stad & Zeeland

Bureau:Nilsson
Merk:Stad & Zeeland/A-Leisure
Adverteerder:Stad & Zeeland/A-Leisure
Jaar:2015
Branche:Bouw, wonen & vastgoed
Medium:Website
Twee vastgoedbedrijven letterlijk onder 1 dak: Stad&Zeeland; als makelaar voor bestaande woningen en nieuwbouw. A Leisure als volledig nieuwe speler op de markt van het recreatieve vastgoed. Nilsson creëerde voor beide partijen logo en huisstijl, de website, en overige huisstijldragers. Dit heeft geleid tot een volledig responsive website, geschikt voor desktop, tablets en mobiel. Bezoekers kunnen nu op een gebruiksvriendelijke manier het aanbod vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast is er op de nieuwe websites een sterke focus op het genereren van contactmomenten gelegd.

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Het doel voor Stad & Zeeland was om de uitstraling nieuw leven in te blazen door een rebranding, die is doorgevoerd in alle tools die nodig zijn om een stevige positie te verwerven op de Zeeuwse woningmarkt. A Leisure is een nieuwe speler op de markt, des te belangrijker was het voor deze partij om een goede en betrouwbare merkidentiteit neer te zetten.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?