Investments with Max Property Fund

Merk:Max Property Fund
Adverteerder:Edwin de Pijper
Jaar:2016
Branche:Reclame & communicatie
Medium:E-mail, Mobile, Social media
Vastgoedbelegging in Rotterdam , Investeren in vastgoed in Rotterdam met een hoog rendement van 8% . Max Property Fund is een uniek vastgoedfonds in Rotterdam die standaard een rendement uitkeren van maar liefst 8% . Max Property Fund kan dit hoge rendement percentage bereiken door vastgoed, in samenwerking met Domica Rotterdam, grootschalig aan te kopen voor een scherp tarief. Rotterdams Vastgoed bestaande uit woningen en appartementen welke na aankoop professioneel verhuurt worden door Domica Rotterdam voor een marktconforme huurprijs. Beleggen met Max Property Funds is investeren zonder zorgen met een hoog rendement. Het vastgoed fonds is in combinatie met Domica Rotterdam ideaal voor de belegger die wel wil investeren in vastgoed maar niet de tijd en mogelijkheden heeft om zelf vastgoed aan te kopen, huurders te zoeken, het vastgoedbeheer te voeren en onderhoud uit te voeren.

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Beleggen in vastgoed in Rotterdam met hoog rendement van 8% ? Investeer in het unieke vastgoedfonds Max Property Fund en ontvang een hoog rendement van maar liefst 8% rendementsuitkering per jaar in samenwerking met Domica Rotterdam voor de verhuur van woningen

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?