HEMA Huwelijk

Bureau:Tosti Creative
Merk:HEMA
Adverteerder:HEMA
Jaar:2018
Branche:Retail
Medium:Event
Liefde is voor iedereen. Iedereen zou de liefde moeten kunnen vieren en in een verbintenis kunnen omzetten. In veel Europese landen is dit nog lang niet altijd vanzelfsprekend. Liefde tussen personen van hetzelfde geslacht wordt in deze landen nog niet door de wet erkend. Dat is een thema waarvan HEMA vindt dat het aandacht verdient. Tijdens de Pride week 2018 organiseert HEMA daarom op woensdag 1 augustus het HEMA huwelijk. Op uitnodiging van HEMA stappen drie Europese stellen die in eigen land niet kunnen trouwen in het HEMA huwelijksbootje. Door dit huwelijk mogelijk te maken, wil HEMA, samen met deze liefdeskoppels, laten zien dat het vieren en bezegelen van de liefde voor iedereen mogelijk moet zijn. Want liefde is voor iedereen.

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Liefde is voor iedereen. Iedereen zou de liefde moeten kunnen vieren en in een verbintenis kunnen omzetten. In veel Europese landen is dit nog lang niet altijd vanzelfsprekend. Liefde tussen personen van hetzelfde geslacht wordt in deze landen nog niet door de wet erkend. Dat is een thema waarvan HEMA vindt dat het aandacht verdient.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?