Dominium B.V.

Merk:Dominium
Adverteerder:Edwin
Jaar:2018
Branche:Bouw, wonen & vastgoed
Medium:E-mail
Via Dominium wordt de vastgoedwereld op het blockchain gezet. Drs. Esther Dekker is vastgoed directeur van Dominium. Dominium heeft zijn eigen blockchain waar alle vastgoedtransacties op vastgelegd worden. Dit geld voor zowel vastgoedfinancieringen, als de verkoop en verhuur van vastgoed en ook het vastgoedbeheer. Het platform is in alle mogelijk talen te vertalen en daardoor internationaal ingesteld. Op Dominium heeft Drs. Esther Dekker de documentatie gestandaardiseerd voor vastgoedfondsen, koopovereenkomsten en huurovereenkomsten. Dominium B.V. zal ook alle nodige licenties aanvragen zodat het platform volledig volgens de lokale regulering werkt.

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Door vastgoedfinanciering, vastgoedbeheer en vastgoed verkoop en verhuur op de blockchain te plaatsen en via een meertalig platform met gestandaardiseerde wetgevingsconforme documentatie aan te bieden wordt de markt geinternationaliseerd, meer betaalbaar en toegankelijker voor iedereen. Vastgoedfinanciering, beheer en handel worden aldus gefaciliteerd en vereenvoudigd.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?