Centraal Beheer - Kleine Deukjes Dagen II

Bureau:Crowdmedia
Merk:Centraal Beheer Achmea
Adverteerder:Crowdmedia
Jaar:2016
Branche:Media
Medium:Social media
Centraal Beheer heeft ons ook gevraagd weer mee te werken aan de afgelopen Kleine Deukjes Dagen®. We hebben het platform geoptimaliseerd en via een Facebook- en Displaycampagne mensen naar de website getrokken. We hebben een specifieke doelgroep bereikt, waardoor we doelgericht campagne konden voeren. In totaal hebben we ruim 800.000 mensen online weten te bereiken. De Kleine Deukjes Dagen® waren dit jaar ook weer een groot succes!

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Centraal Beheer organiseert sinds 2010 de Kleine Deukjes Dagen®. Dit evenement is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het evenement voor de klanten van Centraal Beheer. Tijdens het evenement mogen klanten 3 deukjes gratis uit hun auto laten halen. Voor de Kleine Deukjes Dagen® heeft Centraal Beheer ons gevraagd om de open markt te vertellen over dit evenement. Wij hebben een concept gemaakt om alle social content op te vangen en op kleinedeukjesdagen.nl te plaatsen.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?