Campagne met power

Bureau:Nilsson
Merk:HZ University of Applied Sciences
Adverteerder:HZ University of Applied Sciences
Jaar:2016
Branche:Onderwijs & opleidingen
Medium:Outdoor, Print, Website
De HZ is de persoonlijke Hogeschool, maar wat is daar nu precies de meerwaarde van? We hebben een verdieping gezocht op de corporate pay-off en zijn gekomen tot een conceptgedachte. Juist door de persoonlijke touch helpt de HZ studenten hun ware kracht of talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Tijd voor bewijzen, en dus doken we in de prestaties van de HZ-studenten. Conclusie? Het barst op de HZ van inspirerende, unieke, baanbrekende en indrukwekkende studentenverhalen. Door deze verhalen uit te lichten spreken we tot de verbeelding bij potentiële studenten en hun ouders. Kortom, op de HZ ontdek je je kracht. De oproep voor nieuwe studenten luidt dan ook: discover your power with HZ. Symbolisch voor een verborgen kracht staat de superheld. Reden te meer de studenten in stoere, heldhaftige poses te fotograferen. Met het logoschild van de HZ wordt een knipoog gemaakt naar superman. Het filmische en stoere karakter van de beelden geeft de campagne een onderscheidende en opvallende uitstraling. Een lang en intensief traject, gekenmerkt door keuzes, uitdagingen en vele partijen, heeft geresulteerd in een omvangrijk pakket aan campagne-uitingen.

Credits

Op dit moment zijn de credits van deze campagne nog niet bekend. Weet jij meer over de credits van deze campagne, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

Doelstellingen

Tal van factoren (zoals krimp, concurrentie, internationalisering en onderwijsontwikkeling) gaven aanleiding om een nieuw strategisch campagneconcept te ontwikkelen waarmee de HZ studenten kan werven in Nederland en op de internationale markt. Dit vroeg om een aanpak die strategisch goed in elkaar zit, een verrassend concept laat zien en grafisch onderscheidend oogt. En omdat werven draait om onderscheidend vermogen zijn we gestart bij de identiteit van de HZ.

Advertentie

Mist u informatie of staan er onvolkomenheden op deze pagina?